Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02723554412
WEB http://dmcal.meb.k12.tr
Adres : İstasyon Mah. İstasyon Cad. No 17 Dinar/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : VİZYONUMUZ (UFKUMUZ): Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi´nin değerleri ve ilkeleri; 1. Okul, aile, çevre, öğrenci diyaloğu ve işbirliğine önem veren, 2. Öğrencilerini bilgi, görgü ve terbiye bakımından en üst düzeye çıkarmaya çalışan, 3. Çevreye duyarlı, 4. Yaratıcı ve yenilikçi, 5. Dünya ile barışık, 6. Kozmopolit değil, memleketçi; köksüz, töresiz değil, milli ve manevi değerlere bağlı, 7. Halktan kopmuş değil, memleketçi, 8. Tüketici değil, üretici, 9. Taklitçi değil, yaratıcı, 10. Ezberci değil, araştırıcı, 11. Menfaatçi değil, fedakar, 12. İlişkilerinde doğruluğu hep ön planda tutan, 13. Yaptığı işte hep mükemmeli kovalayan, laik, cumhuriyetçi ve Atatürk ilkelerini benimseyen, 14. Türk milletinin milli ve manevi değerlerine saygı duyan, onu benimseyip koruyan, geliştiren, nesilden nesile aktarılmasını sağlayan bir kurumdur.
MİSYON : MİSYONUMUZ (TEMEL GÖREVİMİZ): Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi olarak; 1. Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, 2. Bütün çalışmalarımızın odak noktasına öğrencilerimizi koymak, 3. Öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk almak ve verimli bir şekilde çalışmak, 4. Ülkemizin bütün fertlerine ve öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup, onları koruyup gözetmek, 5. Geçmişiyle, çevresiyle ve kendisiyle barışık olmak.
BAŞARILAR :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : ANKARA-ANTALYA-İZMİR KAVŞAĞINDA OLUP ULAŞIMI KOLAYDIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :